Agile Scrum Handboek – 3de druk

Paperback | Nederlands | 2021
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
978940180793C
Agile Scrum Handboek – 3de druk

Dit boek is een eenvoudig te begrijpen handleiding voor iedereen die meer wil weten over de concepten van Agile en het Scrum framework door:

- de achtergronden te begrijpen achter de verschillende aanpakken in plaats van alleen te leren wat de do’s en don’ts zijn, en
- de diversiteit van de Agile concepten te begrijpen in plaats van alleen de laatste trends.

 

Dit boek bestaat uit drie onderdelen:

  1. Fundamentele concepten: Het eerste en laatste hoofdstuk gaan over de betekenis en dynamiek van Agile projecten. Hiermee wordt een stevige basis gelegd die je aan de ene kant helpt om de details te leren en aan de andere kant je helpt om zelf je weg te vinden in projecten.
  2. Frameworks: Het hoofdstuk over Scrum behandelt alle details van dit populairste Agile framework omdat iedereen die is betrokken bij een Agile project hiermee bekend moet zijn. Een ander essentieel onderwerp is Kanban, waaraan een apart hoofdstuk is gewijd.
  3. Werkwijzen: Het boek bevat hoofdstukken over Crystal, eXtreme Programming en DSDM®. Hier wordt uitgelegd hoe deze methodes kunnen worden toegepast bij de meest gangbare Agile werkwijzen en technieken.
Meer informatie
SKU 978940180793C
Booklanguage Nederlands
Domains IT Management
Methoden Agile
Producttype Books
book length 17
Book Width 24
Publish Date 15 aug. 2021
Author Nader K. Rad
Weight 1.000000
Klantenreviews

Ratings & Reviews